Parkettsliping

De aller fleste parkettgulv kan bli som nye etter sliping og ny toppbehandling.

Som et av meget få firmaer utfører vi alle våre arbeidsoperasjoner støvfritt der kravet er et støvfritt miljø, med støvsugere med HEPA filtere slipper du et nedstøvet hjem/lokale. Det finnes parketter med forskjellige tykkelser.Det er slitesjiktet som er avgjørende for hvor mange ganger et gulv kan slipes. En grunnregel er at 14 mm parkett kan slipes 3 ganger. Det du som kunde må gjøre før vi ankommer for å slipe, er å tømme gulvet for alt som står på gulvflaten. Gulvlister må ikke fjernes, men det er sterkt anbefalt at disse demonteres før sliping for å unngå skader samt at vi får slipt og behandlet helt inn til veggen. Etter sliping og før behandling […]

Les mer

Sliping av heltregulv

Vi har lang erfaring mot både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Vi er tilpasningsdyktig med hensyn til tid og kapasitet og er meget løsningsorienterte i forhold til oppdragets kompleksitet.

Har du et heltregulv i god kvalitet tåler det flere nedslipinger enn et parkettgulv. Et heltregulv setter du sammen med en not og en fjær, og det er avstanden ned til fjæra som avgjør om det er mer å slipe på. Stikk en metallsparkel ned mellom bordene og mål. Da skal det være minimum 4 millimeter ned til fjæra før vi sliper. Etter behandling vil gulvet være som nytt, og vi kan også om ønskelig skifte farge på ditt gulv. Med våre støvfrie maskiner slipper du vaske ned huset etter vi har vært hos deg. Alle våre maskiner er tilkoblet spesial støvsugere med dobbelt HEPA filter.

Les mer

Gulvbelegg og tepper

GaardLangøen as har utført montering av gulvbelegg og tepper siden 1994 og du overlater dine gulv i trygge hender til oss.

Montering av vinylbelegg i våtrom skal utføres av fagfolk med relevant erfaring og kompetanse. Bruker du GaardLangøen as til montering av dine gulvbelegg så er du sikret fagmann med relevant kunnskap og erfaring innen våtromsarbeider. Vi sjekker at gulvet har tilstrekkelig fall (minimum 1:50 til sluk i minimum omkrets 0,8m fra sluket), skulle det være manglede fall kan vi utføre avretting av ditt gulv slik at rommet tilfredsstiller våtromskravene for gulvbelegg. I tillegg til montering av våtroms belegg på bad og vaskerom utfører vi montering av heldekkende tepper både i trapper og på gulv, samt vi utfører montering av teppefliser både i private hjem og på prosjektmarkedet. Vi har hatt flere større prosjektarbeider i […]

Les mer

Betongsliping

Vi sliper betonggulv med spesial maskiner, støvfri sliping også på betong ved behov for støvfritt miljø. Et vakkert, polert betonggulv passer perfekt i alle miljøer. Alt fra gulv på 20 kvadrat til gulv på 2000 kvadrat, både i private hus og i industrilokaler

Økonomi: Å male et betonggulv er kortsiktig og fordyrende i motsetning til å slipe til et evigvarende flott gulv med eksponert betong. Maling og epoksy holder ikke særlig lenge i et byggs levetidsperspektiv. Den kjemiske årsaken er at det er ingen Epoksy- eller malingsprodukter som over tid er UV-bestandig mot sola. Disse produktene vil derfor etter hvert gulne/falme og i verste fall flasse. På gamle gulv er det også slik at syrer-, oljer- og løsningsmidler tidligere har blitt sølt med og trukket ned i betonggulvet. På et tidspunkt søker dette mot overflaten og forårsaker bobler og flassing i Epoksybelegget. De mekaniske årsakene er at når maling- og epoksybelegg på slakterier, sykehus, kjøkken, verksteder etc får en liten rift så kommer det etter […]

Les mer

4 huskeregler før vi ankommer

Har du booket oss til å utføre arbeider hos deg? Da er det noen få punkter som kan være greie å huske på til vi ankommer.

01
Skal vi slipe gulvet er det viktig alle møbler er fjernet og at vi har god tilkomst med våre store maskiner.
02
Koblingsboks til komfyr er flott om vi kan koble oss på (hvit firkantet boks), da denne har sterkest strøm. Event må vi ha tilgang til minimum 2 separate 16amp kurser.
03
På kjøkken tas sokkel av på kjøkken om dette er mulig. Samt vegglister fjernes om dette er avtalt.
04
Skal vi montere gulvbelegg er det viktig å passe på at det er minimum +18 grader i rommet og at eventuelle varmekabler er avslått.