Gulvbelegg og tepper

GaardLangøen as har utført montering av gulvbelegg og tepper siden 1994 og du overlater dine gulv i trygge hender til oss.

Montering av vinylbelegg i våtrom skal utføres av fagfolk med relevant erfaring og kompetanse. Bruker du GaardLangøen as til montering av dine gulvbelegg så er du sikret fagmann med relevant kunnskap og erfaring innen våtromsarbeider.

Vi sjekker at gulvet har tilstrekkelig fall (minimum 1:50 til sluk i minimum omkrets 0,8m fra sluket), skulle det være manglede fall kan vi utføre avretting av ditt gulv slik at rommet tilfredsstiller våtromskravene for gulvbelegg.

I tillegg til montering av våtroms belegg på bad og vaskerom utfører vi montering av heldekkende tepper både i trapper og på gulv, samt vi utfører montering av teppefliser både i private hjem og på prosjektmarkedet.

Vi har hatt flere større prosjektarbeider i alle våre fagfelt, ta kontakt om dere ønsker referanseprosjekter.

Montering av gulvbelegg og tepper inkluderer

Montering av gulvbelegg og tepper begynner på 120,- pr m2 og strekker seg oppover ut fra hva type gulv det er samt om det er et våtrom eller et tørt rom. Vi kan ta kun selve utførelsen eller vi kan også om ønskelig levere belegg og teppe om det ønskes. Vi har godt samarbeide med flere interiørbutikker og leverandører av alle typer gulv. Ta kontakt for en eksakt fast pris på akkurat ditt gulv. 

Det som er viktig før belegg kan monteres er blant annet:

  • Romtemperatur må være minimum +18 grader
  • Skal det oppbrett og sveises må eventuelle mellomrom mellom veggplater og gulv fylles med egnet sparkelmasse
  • På våtrom skal fall til sluk være minimum 1:50 i dusjsonen og minimum høyde på oppkant skal være 25mm ved dør og 75mm på resterende
  • Det er meget viktig at ikke skruer står opp av gulvet, disse nedsenkes før montering belegg
  • Event høydeforskjell på gulvflater slipes event avrettes før belegg kan monteres
  • Vi utfører altid en tetthetskontroll av sveiste skjøter og overganger etter montering