Vi er GaardLangøen as

GaardLangøen as utfører alle tjenester innen sliping av parkett og heltregulv. Behandling av tregulv med olje, harvoksolje og gulvlakk.

Vi utfører også montering av gulvbelegg og tepper i både private hus og prosjekter, vi utfører i tillegg betongsliping.

Vi har utført arbeider innen våre fagfelt siden 1994.

Vi har alle kurs og godkjenninger som behøves for å kunne utføre våre arbeider faglig og sikkert. Alle ansatte er fagfolk.

Vi bruker kun egne ansatte og alle våre ansatte snakker flytende norsk slik at kommunikasjon på arbeidsplassen skal være enkel og sikker.

Vårt arbeidsområde er primært Rogaland og Hordaland, men tar også prosjektarbeider i hele Norge.

Les også våre betingelser som du finner ved å klikke her

 

Utførte sliping av gulv og fylling i sprekker på veldig gammelt parkettgulv og pussing og oljing av kjøkkenbenk. Resultatet ble fantastiskt flott, tidspunkter ble overholdt og utført arbeid og service er super. Bilder underveis av arbeidet ble send på sms.
J. Eskevik
Utrolig fornøyd med jobben dere har gjort på Brasserie Brakstad! Anbefales!
S.H. Brakstad
Arbeid med slip og lakk av totalt 50m2 furugolv pluss ditto trapp utført presis og i samsvar med anbud, Alt blei som nytt. Vi er storfornøyd med arbeid og service! Anbefaler Tom på det varmeste!
J. Enerstvedt
Takk for vel utført jobb Tom! Som alltid til avtalt tid og med beste presisjon
Ø. Hasseløy
Fikk slipt og lakkert gammel parkett i gang samt 2 soverom. Et fantastisk flott resultat, og kjempegod service. Kan anbefales på det varmeste, og kommer til å bruke Tom igjen ved evt. senere behov.
B. Gerhard
Supert resultat, veldig fornøyd! Anbefales!
(sliping av kjøkken parkett og lakking)
T. Gjerde
Veldig fornøyd med utført arbeid på badet vårt. Har bestilt mer arbeid. Fantastisk god service
K.H.G. Thorsen
22 års gammelt kjøkkengulv slipt og lakket, ble som nytt og lysere i fargen. Nå har jeg lyst å gjøre det samme i stuen. Kjempefornøyd
S. Gaard
Noen som kan jobben sin!
E. Espeland
Takk for pent utført jobb idag til avtalt pris. Det ser bra ut! Takk også for god hjelp og god service
D.S. Saxe
Hei! Gulvet ser supert ut. Takk skal du ha. (sliping heltregulv hytten på Vågsli)
S. Haugland
Utførte sliping + 3strøk lakk av heiltre furugulv som ble kjempefint. Takk for god jobb i Skudesneshavn.
E. Lund
Fantastisk resultat! Tusen takk for flott utført arbeid. Anbefales på det varmeste.
L.R. Steinsnes
Var å så i leiligheten i dag etter du hadde slipt og lakket, ser fantastisk ut. Tusen tusen takk!!
N. Larsen
Har fått slipt ned mørkt og slitt furugulv på hytta vår på Haukeli. Gulvet ble som nytt! Meget imponert og fornøyd med resultatet. Kan anbefales!
Å. Opheim
Veldig fornøyd med arbeidet utført og servicen. Seriøs aktør som anbefales. Ingen tvil om hvor jeg ringer neste gang jeg skal få gulver slipt.
V. Thorstensen
Kobberverkets Venner fikk slipt og oljet et 30 år gammelt furugulv i Muse’Kafe i Visnes. Gulvet fremstår nå som nytt og vi er strålende fornøyd med det arbeid og den service vi har fått fra Tom. Han kom når han sa han skulle komme og var ferdig med jobben akkurat som planlagt. Kjempebra !
KOBBERVERKETS VENNER
Vi fikk slipt og lakket 16 år gammel parkett i Romjula da vi var bortreist – kom hjem til flunkende ‘»nytt» gulv og ble kjempefornøyd! Parketten ser bedre ut nå enn da den var helt ny !! Veldig god service og upåklagelig utført jobb ..og ikke minst fullstendig støvfritt .. utrolig men sant ! Kan anbefales på det sterkeste !
V. Runde
Vi er svært god fornøyd med utført arbeid. Gulvet ble fantastisk fint og vi anbefaler gjerne ditt firma til andre.
H.K. Borgenvik
Kom i avtalt tid. Leverte avtalt produkt til avtalt pris. Ingen problemer og bare hyggelig og imøtekommende.
Jobbet til og med i helgen for og bli ferdige for oss som ønsket og få møblene tilbake på plass. Meget slitt eikeparkett på 30 år ble faceliftet til ny parkett med en fin glød. Kan trygt anbefales
L. Auestad
Glad vi gikk for det. Ble som nytt gulv hos oss i Skåredalen, kan trygt anbefales videre. Takk for flott service og problemfri utførelse!
K. Rørtveit

Følg oss på vår blogg og sosiale medier

Vi er aktive på våre sosiale medie kanaler og legger ut mye av våre utførte arbeider på disse. Ønsker du se enda nærmere på hvordan vi arbeider er du velkommen til å følge oss. Facebook - Instagram - YouTube . På bloggen vår finner du mer bilder og annet av våre utførte arbeider, du finner bloggen ved å klikke her