1000m2 kontorbygg i Stavanger

I påskeuken 2019 var vi i Stavanger for å slipe og behandle gulv og trapper i et flott kontorbygg i Stavanger.

Tilgjengelighet til eget bygg er alltid viktig for våre kunder, og det å stenge av et kontorbygg utløser en stor økonomisk byrde for eier av en kontorbygning med tanke på tapt tilgjengelighet for dennes leietakere. Vi prøver derfor alltid å finne løsninger som reduserer behovet for å stenge av et bygg når det skal foretas en renovering.

Vi satt derfor opp utførelsen av fornyingen på disse gulvene til påskeuken, da er bygget tomt uansett grunnet påskeferie til de som bruker bygget daglig.

Gulvflaten som skulle slipes og fornyes her var 1000 kvadrat fordelt over 4 etasjer samt totalt 80 trappetrinn fordelt over disse etasjene.

Gulvene og trappene var fra før behandlet med hvit hardvoksolje, noe som i et bygg med så stor gangtrafikk som dette (det arbeider ca 600 personer på dette bygget) ikke er den beste behandling grunnet hardvoksolje krever et meget hyppig og omfattende regelmessig vedlikehold for å holdes pent.

Vi anbefalte derfor vår absolutt sterkeste gulvlakk til disse gulvene.

Ved bruk av vår Bona Traffic HD lakk så elimineres i stor grad behovet for vedlikehold, noe som over tid utgjør en betraktelig stor besparelse økonomisk for kunden.

Gulvene på dette prosjektet ble etter sliping behandlet med en hvitgrunning for å skape et lysere gulv og et «ubehandlet» visuelt uttrykk etter lakking. Vi brukte et strøk med Bona White, før vi påførte to strøk med Bona Traffic HD.

Prisen for en slik jobb som dette grunnet utførelse i en påskeuken med helligdager samt bruk av absolutte premium produkter utgjør en betydelig investering for kunden, og det er derfor viktig at denne investeringen også over årenes løp svarer seg med tanke på lavere vedlikeholdskostnader, sterkere og finere tregulv også gjennom årene samt at de er sikret et problemfritt gulv de kommende årene.

Selve slipingen ble selvsagt her valgt utført med støvfritt utstyr som vi er forholdsvis alene om å ha i dette markedet. Der alle maskiner er topp moderne og tilkoblet spesial støvsugere med dobbelt HEPA filter.

På dette oppdraget hadde jeg med meg min flinke lærling/hjelpemann Kim Andre.

Samt at siden det var skolefri fikk jeg også hjelp av min yngste sønn Sebastian.

Begge disse var av uvurdelig hjelp på et så stort prosjekt som dette, og de gjorde begge to en meget flott jobb som gjorde at vi klarte utføre disse arbeidene på kun 10 dager totalt. Vi startet arbeidene lørdag 13 april og siste lakkstrøk ble påført mandag 22 april.

Dette sammen med god planlegging og effektiv utførelse gjorde at på Tirsdag 23 april kunne bygget åpnes og brukes av alle ansatte.

En ekstra fordel ved bruk av vår Traffic HD lakk er at denne er gjennomherdet på 12 timer. Det vil si at 12 timer etter siste strøk er påført er gulvet klar for full bruk igjen.

 • Det som kunder vet når de velger GaardLangøen as til utførelsen av arbeidene er at:
  • Arbeidene utføres til avtalt tid og ferdigstilles til avtalt tid.
   Vi tar ingen snarveier, vi legger vår ære i å kunne levere et referanse prosjekt hver eneste gang.
   Vi har et firma med solid og god økonomi, noe som gjør at skulle noe uforutsett skje eller vi gjør en feil på gulvet da kan kunden være trygg på at vi rydder opp og fikser dette.
   Vi har lang erfaring med hva vi utfører, firmaet har eksistert siden 1974, undertegnede har hatt ansvaret siden 1994 og vi er fra 2017 etablert som aksjeselskap.

  Vi er oppriktig stolt og takknemlig for at våre kunder benytter våre tjenester gjentagende og veldig stolt av alle de gode og fine tilbakemeldinger vi får av kunder både her på nettsiden samt i våre sosiale medier på Facebook, Instagram og Snapchat (@gaardlangoen)

  2 Replies to “1000m2 kontorbygg i Stavanger”

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *